WELKOM BIJ TV HERTOG JAN, al 41 jaar gezelligheid!

We staan te springen om jou aan te sluiten bij onze levendige vereniging. Bij onze alweer 40 jarige vereniging gaat het om de passie voor sport en om de mensen die deze passie delen. Van jong tot oud, bij onze vereniging is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze vereniging.

Ben je overtuigd?     Word lid 

CORONA REGELS UPDATE!

Nieuws

Inschrijven Wintertraining

Dinsdag 8 september
Wintertraining 2020-2021

Je kunt je nu weer inschrijven voor de nieuwe cyclus tennislessen.

De lessen beginnen op 6 oktober 2020 en de uiterste inschrijfdatum is 21 september 2020, daarna kan natuurlijk ook nog wel, maar dan moeten we wel even kijken waar we je nog ergens bij kunnen zetten of ingepland kan worden. Maar je bent altijd van harte welkom.

 

Lees meer

Inschrijven SeniorPlus Event 2020

Vrijdag 4 oktober 2019
seniorplus 2020

Dit evenement gaat gelukkig tot nu toe dit jaar ook nog  'gewoon' door, dit eendaags evenement is al een paar jaar een groot succes op de tennisvelden van TV Hertog Jan.

Een senior 45+ toernooi in Erp inclusief lunch en consumptie, volop sportiviteit en gezelligheid. Je kunt je ook alleen inschrijven, dat hoeft niet perse als een koppel. Wel wat je voorkeur is: DD, HD of GD. Inschrijfkosten zijn € 8,50. Inschrijven is mogelijk t/m 27 september.

Wanneer: 2 oktober 2020, we starten om  09.30 uur en eindigen uiterlijk om 16.00 uur, waarna je nog de gelegenheid hebt om gezellig na te borrelen.

 

Lees meer

Clubkampioenschappen 2020

Vrijdag 24 juli
Clubkampioenschappen 2020

De clubkampioenschappen 2020 gaan gelukkig wel door. We moeten ons helaas wel houden aan de Corona regels, welke te vinden zijn onderaan van dit artikel.

Dit altijd weer gezellige toernooi zal plaatsvinden van 7 t/m 19 september en dit jaar hebben we een aparte beginners poule.

 

Lees meer

KNLTB Competitie 2020

Zondag 16 juni 2019

Nadat de voorjaarscompetitie niet doorging, gaat gelukkig de najaarscompetitie wel door, deze competitie is omgedoopt naar de KNLTB Competitie 2020.

Op zondag 6 september starten we gelukkig weer met een jeugdteam, vervolgens gaan de dames op dinsdag en donderdag de strijd aan met hun tegenstanders en de week wordt afgesloten op zaterdag met zowel dames- als herenteams van TV Hertog Jan.

Wij wensen iedereen veel sportieve, leuke en spannende wedstrijden toe, veel plezier!  

 

Lees meer

Ook de Jeugd gaat de baan op de komende weken

Zondag 30 augustus

Vanaf zondag 6 september gaat ook de KNLTB Tenniskids Rode & Oranje competitie 2020 van start en dit jaar doet er een Oranje team van TV Hertog Jan mee in deze competitie. Lyn, Fenne, Sofian, Evi en Jesse gaan vanaf 6 september de geleerde tennistechnieken in praktijk brengen.

Ook hebben we weer een Groen jeugdcompetitieteam die TV Hertog Jan in de KNLTB competitie 2020 gaat vertegenwoordigen, Kian, Tom, Niels, Pim, Teun, Youssef en Meike gaan in deze competitie mee doen.

Iedereen veel tennisplezier toegewenst!

 

Toon al het nieuws

Facebook

Instagram

Over de club

CORONA UPDATE  dd. 10 augustus

Op de persconferentie van 6 augustus jl. kondigde minister-president Mark Rutte een aantal aanscherpingen van de corona-maatregelen aan. Door een opleving van het virus zijn maatregelen noodzakelijk.

Wij adviseren dan ook het vooraf online reserveren, zodat geregistreerd is wie er op de baan, terras of in het paviljoen aanwezig is of geweest. Houd je aan de 1,5 meter regel. Dus hang af voordat je gaat tennissen, een reservering geeft dan ook recht op een plaats in het paviljoen of terras. Overige gasten verzoeken wij om zich te registreren bij de bar en tevens kunnen ze daar dan vragen of er plaats is op het terras of paviljoen.

UPDATE KNLTB CORONA REGELS

 

Lees meer
Meer over de club