WELKOM BIJ TV HERTOG JAN, al 40 jaar gezelligheid!

We staan te springen om jou aan te sluiten bij onze levendige vereniging. Bij onze alweer 40 jarige vereniging gaat het om de passie voor sport en om de mensen die deze passie delen. Van jong tot oud, bij onze vereniging is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze vereniging.

Ben je overtuigd?     Word lid 

UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de algemene Ledenvergadering van TV Hertog Jan, deze wordt gehouden op dinsdag 1 oktober a.s. om 20.30 uur in ons eigen tennispaviljoen.

Naast een korte presentatie over de activiteiten en bezigheden bij TV Hertog Jan van het afgelopen jaar, wil het bestuur u graag bijpraten over de toekomst van de tennisvereniging. We zien u graag op 1 oktober in ons mooie en gezellige tennispaviljoen.

Met sportieve groet, Bestuur TV Hertog Jan

Nieuws

Inschrijven tennislessen

Zondag 18 augustus
Hertog jan flyer winter 2019-01

Je kunt je weer inschrijven voor de Wintertraining voor junioren en senioren, deze worden gegeven door onze nieuwe clubtrainer Alexander Buter. 

De lessen beginnen op 7 oktober 2019 en de uiterste inschrijfdatum is 18 september 2019, daarna kan natuurlijk ook nog wel, maar dan moeten we wel even kijken waar we je nog ergens bij kunnen zetten of ingepland kan worden. Maar je bent altijd van harte welkom.

 

Lees meer

Clubkampioenschappen 2019

Zondag 23 juni

Het is weer bijna zover, nog een paar weken en het is weer september, TV Hertog Jan Clubkampioenschappen tijd. We starten op 14 september en eindigen spectaculair op 28 september en de winnaars mogen natuurlijk weer meedoen met de Meierijstad tenniskampioenschappen 2019.

Opgeven is mogelijk tot en met 1 september 2019

 

Lees meer

Wij doen ook weer mee met de Rabo ClubSupport!

Woensdag 21 augustus
Rabo ClubSupport

Rabo ClubKas campagne gaat verder onder de naam Rabo ClubSupport! Ook dit jaar kunnen we weer gaan stemmen op onze favoriete sportvereniging (natuurlijk TV Hertog Jan). Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je straks jouw stem uit kunt brengen. Want jouw stem is geld waard. 

Vanaf 27 september is het mogelijk om te stemmen.

 

Lees meer

Najaarscompetitie 2019

Zondag 18 augustus

Binnenkort begint de najaarscompetitie 2019 weer, in de link kun je alle ingeplande wedstrijden, de namen van de speel(sters) en verdere informatie vinden. We spelen dit najaar met 4 damesteams. Twee spelen er op donderdagochtend en twee op zaterdag.

 

Lees meer

Welkom Alexander

Zondag 7 juli
Alexander Buter

Na de zomervakantie begint Alexander Buter als tennistrainer bij TV Hertog Jan.  Wij denken als bestuur en technische commissie in iedergeval dat we een goede keuze hebben gemaakt met het aanstellen van  Alexander, hij is een en al tennis.

Wij heten daarom ook Alexander van harte welkom en wensen hem heel veel succes.

 

 

Lees meer
Toon al het nieuws

Facebook

Instagram

Over de club

Zet vast in je agenda!

Zet vast in je agenda! 

28 september een gezellige feestavond met medewerking van 'oude bekenden' !!!! 

Want wie kent ze niet, Duke John & The Chicks, het huisorkest van TV Hertog Jan. Samen met Paul Brugmans, wie weer een mooi lied heeft geschreven, verzorgen zij een spectaculair optreden deze avond. Deze speciale jubileum feestavond start om 20.00 uur.  Alle (ere)leden en maar zeker ook de oud-leden zijn van harte welkom, je kunt je opgeven via info@tvhertogjan.nl 

In de week voorafgaande van de feestavond diverse leuke activiteiten.

 

Lees meer
Meer over de club