WELKOM BIJ TV HERTOG JAN, al 40 jaar gezelligheid!

We staan te springen om jou aan te sluiten bij onze levendige vereniging. Bij onze alweer 40 jarige vereniging gaat het om de passie voor sport en om de mensen die deze passie delen. Van jong tot oud, bij onze vereniging is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze vereniging.

Ben je overtuigd?     Word lid 

Nieuws

Inschrijven Voorjaarscompetitie 2020

Zondag 17 november
Voorjaar

De wintercompetitie is nog maar net begonnen en we moeten ons al weer inschrijven voor de voorjaarscompetitie 2020, inschrijven is mogelijk tot en met dinsdag 7 januari 2020.

 

Lees meer

Eindejaarstoernooi

Maandag 4 november

Op de valreep van 2019 organiseert TV Hertog Jan op zondag 29 december a.s. een eindejaarstoernooi. DE ideale gelegenheid om tussen de feestdagen door even sportief bezig te zijn!

Gezelligheid staat op deze dag voorop, het gaat dus niet om de 'knikkers'! 

 

Lees meer

Vrijwilligers feest 2019

Zondag 20 oktober
Vrijwilligersfeest 2019

Ook in 2019 zetten wij onze vrijwilligers in het zonnetje voor al het harde en belangrijke werk wat zij doen. Op 30 november kunnen zij daarom genieten van een hapje, drankje en goede muziek.

Opgeven bij Annie via:  helvoortae@ziggo.nl

Zien we je dan? 

 

Lees meer

Meierijstad tenniskampioenschappen 2019

Maandag 4 november
The TVHJ Champions

Laura Timmers en Sanne v/d Wijst haalde een mooie tweede plaats in de DD7, Bram van Houtum werd samen met Claudie Delisse kampioen in de GD5.

Iedereen van harte gefeliciteerd met deze mooie prestaties. Volgend jaar vinden deze kampioenschappen plaats bij TC Skinlo in Schijndel.

Toernooi bekijken:  Hier de wedstrijden

 

Lees meer
Toon al het nieuws

Facebook

Instagram

Over de club

40 jaar voorzitters TV Hertog Jan

TV Hertog Jan bestaat 40 jaar, in die 40 jaar kende de club 6 voorzitters, die ieder hun eigen stijl en invloed hadden, geruggensteund door heel veel stille drijvende krachten.

 

Lees meer
Meer over de club