WELKOM BIJ TV HERTOG JAN, al 40 jaar gezelligheid!

We staan te springen om jou aan te sluiten bij onze levendige vereniging. Bij onze alweer 40 jarige vereniging gaat het om de passie voor sport en om de mensen die deze passie delen. Van jong tot oud, bij onze vereniging is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze vereniging.

Ben je overtuigd?     Word lid 

Nieuws

ClubApp

Zondag 13 oktober

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws, een bijgewerkte agenda, bezetting banen zichtbaar, een complete ledenlijst en ga zo maar door en er komen steeds meer functies bij. 

Privacy gegarandeerd: persoonlijke informatie wordt alleen getoond aan ingelogd leden en dan ook alleen wat jij zelf zichtbaar wil hebben. Je kunt je persoonlijke gegevens ook in de app aanpassen.

Wil je graag push berichten ontvangen, dus echt op de hoogte blijven.........,

 

Lees meer

Duke John & The Chicks

Vrijdag 4 oktober
John Duke & The Chicks

Zaterdagavond 28 september werd de feestweek van ons 40 jarig bestaan afgesloten met een gezellige feestavond. Een vol paviljoen  genoot van een schitterend optreden van Duke John & The Chicks, de huisband van TV Hertog Jan.

Nog effe nagenieten van dit legendarisch optreden............

 

Lees meer

Najaarscompetitie 2019

Zondag 18 augustus

Binnenkort begint de najaarscompetitie 2019 weer, in de link kun je alle ingeplande wedstrijden, de namen van de speel(sters) en verdere informatie vinden. We spelen dit najaar met 4 damesteams. Twee spelen er op donderdagochtend en twee op zaterdag.

 

Lees meer

SeniorPlus Event

Dinsdag 24 september
Deelnemers SeniorPlus event 2019

Ondanks de herfstachtige weersomstandigheden wederom een en al gezelligheid, sportiviteit en een schitterende activiteit op het tennispark.

 

Lees meer

In memoriam

Maandag 23 september
In memoriam

Walter van de Koevering

We zijn diep geraakt door het plotseling overlijden van Walter van de Koevering. Nog in de bloei van zijn actieve leven is Walter ons op 53-jarige leeftijd plotseling ontvallen. Een groot verlies voor iedereen die hem kende, maar op de eerste plaats voor zijn vrouw Annemarieke en hun drie dochters. 

Namens het bestuur en de leden van TV Hertog Jan wensen wij hen, evenals familie, vrienden en tennismaatjes, heel veel sterkte toe.

 

Lees meer
Toon al het nieuws

Over de club

40 jaar voorzitters TV Hertog Jan

TV Hertog Jan bestaat 40 jaar, in die 40 jaar kende de club 6 voorzitters, die ieder hun eigen stijl en invloed hadden, geruggensteund door heel veel stille drijvende krachten.

 

Lees meer
Meer over de club