WELKOM BIJ TV HERTOG JAN, al 40 jaar gezelligheid!

We staan te springen om jou aan te sluiten bij onze levendige vereniging. Bij onze alweer 40 jarige vereniging gaat het om de passie voor sport en om de mensen die deze passie delen. Van jong tot oud, bij onze vereniging is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze vereniging.

Ben je overtuigd?     Word lid 

Nieuws

Uitnodiging Vrijwilligersdag Meierijstad 2020

Zaterdag 8 februari
Vrijwilligers bedankt 2020

Vrijwilligers zijn enorm belangrijk in onze samenleving. Er gebeurt in Meierijstad ontzettend veel dankzij mensen als hen, die zich vrijwillig inzetten voor hun medemens, meehelpen activiteiten te organiseren of helpen bij bijvoorbeeld het vele werk dat binnen een vereniging verzet moet worden.. Zonder de inzet van vrijwilligers zou er veel minder tot stand komen. Daarom organiseert de gemeente elk jaar een evenement om onze vrijwilligers te bedanken.

Vanaf vrijdag 14 februari om 9.00 uur kun je je aanmelden, Let op! VOL=VOL.

 

Lees meer

Competitietraining

Zondag 2 februari

Nog wat extra tennistraining voordat de voorjaarscompetitie begint? Samen met je team de puntjes op de i zetten. Ook dit is nu mogelijk bij TV Hertog Jan.

Je maakt dan meteen kennis met onze clubtrainer Alexander, die met zijn kennis op het gebied van de tennissport je veel tips kan meegeven, zodat je nog beter gaat tennissen en nog meer plezier gaat beleven op de tennisbaan. En misschien denk je daarna wel, ik ga ook meedoen met de reguliere tennistrainingen bij TV Hertog Jan.

Voor vragen of meer informatie bel je onze clubtrainer Alexander (06-21185586)

 

Lees meer

Open Dubbel Maart 2020

Zondag 26 januari
Open debbel maart 2020

Het is weer mogelijk je in te schrijven voor het Open Dubbel Maart tennistoernooi van TV Hertog Jan (9 t/m 22 maart 2020).

Inschrijven is mogelijk tot en met 23 februari 2020, de onderdelen zijn HD17+, DD17+ en GD17+, we hopen jullie te zien op de tennisbanen van TV Hertog Jan.

 

Lees meer

Zomertraining

Zaterdag 8 februari
Lessen zomer 2020

Je kunt je weer opgeven voor de zomertraining cyclus 2020 voor senioren en junioren. Opgeven kan tot en met 11 maart 2020 en de lessen starten op 23 maart 2020

Heb je hierover vragen dan mag je deze stellen aan onze clubtrainer Alexander (06-21185586) of via de email alexanderbuter8@gmail.com

 

Lees meer

Gezocht Groundsmen

Zaterdag 8 februari

Libéma Open  zoekt enthousiaste tennisliefhebbers die als vrijwilliger ons team van groundsmen willen ondersteunen.

Interesse? Stuur dan uiterlijk 1 maart 2020 een mail met je beschikbaarheid en een korte motivatie naar Tom Stroosnijder: t.stroosnijder@libema-events.nl

 

Lees meer
Toon al het nieuws

Over de club

Bardienst

NIEUW!  Zelf inschrijven voor een bardienst!!! 

Als je mee doet met een toernooi of de vrijdagavondcompetitie en geen vaste vrijwilliger bent kun je ingedeeld worden voor een bardienst. Vind je het fijn om jezelf  in te plannen wanneer je een bardienst draait ipv. dat de barcommissie dat bepaald? Schrijf je dan nu in!

Vanaf heden is het mogelijk om je in te schrijven voor de bardiensten van de vrijdagavondcompetitie voorjaar 2020 en de toernooien tot en met Juni 2020,  dus zelf te bepalen wanneer jij hem draait. GRIJP JE KANS!

 

Lees meer
Meer over de club